• MÅN-FRE: 08-17 - LÖR: 09-14 - SÖN: TIDSBOKNING
  • BACKA BERGÖGATA 18 - 422 46 HISINGS BACKA
  • 031 - 876 100

Rekond

Rekonditionering innebär en fullständig rengöring av bilen. Varken ny eller gammal bil spelar roll. En helrekonditionering innefattar både utvändig och invändigt rengöring, men du kan även välja en av behandlingarna.

Fördelarna
– Värdet på din bil ökar
– Det är lättare att tvätta och sköta bilen
– Inredningen skyddas mot smuts och damm
– Rostangreppen minskar
– Känslan av att kliva in i en ”ny” bil

Din bil är som din egen hud. Liksom huden har lacken också porer som måste rengöras, behandlas och skyddas.
Lacken utsätts för hårda påfrestningar, kyla, snö, sol, slask, tjära, trafikfilm, salt, stenskott mm.
Det här gör att bilens lack börjar oxidera och tappa sin lyster.
Ett lackskydd är en ytbehandling som förseglar och förstärker lackytan
En bra investering som bevarar bilens värde.

Utvändig Rekond – 2200 kr SUV 2900kr
Utvändig Protvätt. Rubbning, polering och vaxning av karossen. Iläggning av stenskott(kund tar med färgstift) samt tillsnyggning av gummi- och plastdetaljer. In- och utvändig fönsterputs.(Tar bort tvättrepor, mildrar övriga defekter som oxidering)

Invändig Rekond – 1900kr SUV 2400 kr
Blåsning av paneler, mittkonsoler samt dörrfack med lufttryck. Dammsugning av kupé och bagageutrymme, rengöring av paneler, mittkonsoler, dörrkarmar. Tvätt av mattor, både lösa och fasta. Tvätt av klädsel. In- och utvändig fönsterputs.

Helrekond – 3200kr SUV 4000 kr
HeltvättPro – Invändig Rekond – Utvändig Rekond – Motortvätt – Rainoff

Helrekond PRO – 5000 kr SUV 6000kr
Helrekond – Lackskyddsbehandling med Meguiar’s – RainOff (Bilen blir som ny fast med bättre skydd)

Lackskydd Meguiar’s – 2000 kr SUV 2500 kr (endast ny bil max 3månader)
Synthetic sealant 2.0 är ett veteskapligt genombrott med helt ny technology. Tillsammans med nanoteknik skapar ett maximalt långvarigt skydd åt lacken. Tack vare lacksyddet blir ytan mycket avstötande och skaper en hal yta, vilket gör att smuts och påslag får svårare att fastna i lacken. Den här teknologin bygger ett extremt starkt skydd, och en otrolig ytspänning, så att vattnet bara rinner av , tvätt efter tvätt. Samtidigt som Synthetic sealant 2.0 bygger upp och ger en helt oöverträffad glans med en riktig ”wet look” effekt.

Strålkastar-renovering –1000 kr/paret
Istället för att köpa nya strålkastare som kostar mycket pengar kan du nu renovera dina gamla för en mycket lägre kostnad.
Slitna och gulnande plaststrålkastare går att återställa genom att man noggrant rengör plasten, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglar ytan. Skyddet som läggs på är baserat på nanoteknik och skyddar gamla såväl som nya strålkastare under lång tid. På detta sätt förbättras ljusstyrkan och trafiksäkerheten ökas.

Båtrekond/Husbilar
Vi kan även hjälpa till med rekonditionering av båtar eller husbilar. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.